Visul meu

17 12 2007

on_the_train_by_jokerandthethief.jpg 

 Poza de aici

Fara sa o fi vazut vreodata, mi-e dor de noaptea din fereastra unui avion plecand. Mi-e dor de singuratatea din mijlocul multor oameni, necunoscuti mergand spre tinte necunoscute, fiecare cu povestile si gandurile lor. Mi-e dor de caldura si imbratisarea scaunului, de atingerea rece a geamului, de intunericul de afara si de lumina artificiala din interior, de un zambet politicos si distant, de cautarea a ceva in geanta, de amintirea inca calda a pernei pe obraz, de versuri indepartate rasunand in cap, de zumzetul oamenilor asezandu-se la locurile lor, de plecare.

De acel moment al plecarii, cand zgomotul motoarelor si al rotilor devine mai puternic decat vocile oamenilor, de peisajul incepand sa se miste la fereastra, de oamenii ce intotdeauna tac cateva minute dupa ce pleaca dintr-un loc, gandindu-se probabil la ce lasa in urma. De acea tacere calda, si de complicitatea gandului k toti mergem in acelasi loc, k desi suntem diferiti si nu ne cunoastem, avem totusi ceva in comun, de un zambet de simpatie, de gandul k fiecare cauta ceva, altceva sau poate acelasi lucru…

De timpul care trece, de peisajul care se schimba, de zumzetul gandurilor care aluneca usor de la ce lasi in urma catre ce te asteapta la capatul drumului. De gustul si mirosul unei carti sau reviste, citite sau rasfoite, de fasaitul unei pungi de chipsuri desfacute, de versuri care iti dau tarcoale, de realizarea k ai uitat sa iei ceva de acasa, de amintiri de alte drumuri, de chef de poze si de povesti spuse sau create, de visuri, fantezii create de tine sau de reflexia ta din geamul rece, pe fundalul noptii.

De nerabdarea care vine incet-incet, ‘mai e mult?, vreau sa vad dak e cum am visat, vreau sa ajung ACOLO, vreau sa vad dak e suficient sa respir acel aer si sa vad acel cer ca sa fiu fericita, vreau sa imi aud pasii pe acele strazi, vrea sa stiu k m-as putea intalni cu el la urmatorul colt, vreau sa ajung in visul meu!’…

E visul meu. Si vreau sa ma trezesc in el cat mai curand. Imbratisata de el, cuprinzandu-l, respirandu-l… 🙂 E mai mult decat doar un vis. 😉 Si vreau, vreau, vreau sa fie curand. O sa fie curand.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: