Se pare ca

20 08 2008

  

Poza de aici.
Se pare ca daca porti o rochie verde vaporoasa, asculti Accidentally in Love si citesti cuvinte scrise in zile de vara din urma cu 2 ani – o sa ti se faca dor sa te intalnesti pe strazi sau in tramvaie cu un Crush blond.
 
Si daca mai este si miercuri seara, nici prea devreme, nici prea tarziu, in jur de ora 10, asa, si e cald si iesi putin pe balcon si simti mirosul de praf si ploaie indepartata – se prea poate sa ti se faca dor si de un si mai indepartat Sorin si de toate lucrurile pe care le-ai uitat despre el.
 
Si daca pui un wallpaper nou cu o plaja si citesti poezii despre umeri aurii si valuri atinse cu varfurile degetelor – s-ar putea sa vrei sa te arunci in viitor ca intr-o mare, pregatindu-ti un zambet pt orice te-ar putea astepta acolo.
Reclame

Acțiuni

informatie

2 responses

23 08 2008
ailesdeplomb

Prind amintirile de aripi, să nu le dau drumul, să nu le pierd, să nu le uit. Ce-am mai fi noi fără amintiri ? Ca şi când n-am fi trăit niciodată. E întotdeauna plăcut să te întorci pe balcon, să miroasă a praf şi a ploaie îndepărtată şi să te gândeşti că a trecut un Sorin prin viața ta şi ți-a amprentat-o cu amintiri.

25 08 2008
ammelie

Si e placut ca inca rezista amintirile, chiar daca au trecut atatea ploi peste ele si au fost acoperite de atatea fire de praf.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: