Din ce e facut un an

21 12 2009

Ma gandeam la acest an care se apropie de sfarsit. Si ma gandeam si la anul trecut, si la cel dinainte. Cate de multi pasi am facut in fiecare! Pasii aceea inevitabili, care sunt atat de banali prin universalitatea lor: am terminat o facultate, mi-am luat un prim job, am calatorit, mi-am luat un alt job, mai bun, am calatorit si mai mult, m-am indragostit, am intarit aceasta iubire, am lasat-o sa ma cuprinda, am calatorit si mai departe :). Sunt banale, cum am spus, inevitabile, cum am spus. Sunt pasii pe care ii face oricine.

I grew as a person, e iarasi un cliseu, but I did. La fel, am facut lucruri pe care mereu mi-am dorit sa le fac. Am fost fericita prin mine si prin altcineva. Am iubit, am calatorit, am facut fotografii, am castigat, am primit, am reusit lucruri, am scris, am citit, am descoperit. A fost un an frumos.

Il tin adunat in lucruri mici, in fotografii, in mail-uri scrise, in mici cadouri, in amintiri. Lucruri care nu se pierd, lucruri care lasa urme.

Zambetul rasare la amintirea unei nopti cu ferestra deschisa spre ploaie, sau la amintirea ninsorii feerice de la Busteni, sau a pescarusului prins in poza,  sau a versurilor unei melodii, sau a unora din multele imbratisari, sau… Imi definesc anul cu lucruri mici, mici puncte de reper, un zambet, un drum, o strangere de mana, o gluma buna, o dimineata somnoroasa, o plimbare prin parc, un concert, o descoperire.

Imi definesc anul prin experientele adunate, lista lunga de filme vazute, cartile citite, muzica descoperita, locurile vazute. Toate la un loc, adunate, creeaza savoarea anului 2009. Se vor pierde detalii, cu timpul, dar gustul va ramane. A fost un an frumos.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

2 responses

25 12 2009
Tatiana

Craciun Fericit! Multa dragoste si liniste in suflet iti doresc!

28 12 2009
ammelie

Multumesc! Sarbatori fericite si numai bine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: