Crestem

6 10 2010
Foto de aici.
Crestem.
Ne schimbam, lasam in urma locuri, ne indepartam de oameni. Uitam nume care inainte ne erau centrul universului, uitam fete pe care le vedeam zi de zi si le visam noapte de noapte. Peste toate se aseaza ceata timpului trecut.

Crestem.
Ne raman mici locuri care ne pareau castele. Ne miscam prin casa copilariei noastre si ne simtim apasati de pereti. Oare cum incapeam sa ne ascundem in debaraua aceea? Chiar atat de mic era biroul meu? Ne miscam, privim, si recunoastem obiecte care ne-au fost dragi. Uite masuta si scaunelele la care croiam rochite pentru papusi. Uite cuierul unde am ascuns odata un pui de vrebie gasit prin iarba. Uite bibeloul pe care l-am ciobit cand jucam volei cu pernele. Si unde o fi oare catelul meu de plus gri cu un singur ochi?

Crestem.
Toate sunt dintr-un timp atat de vechi, incat ne e mai apropiata aminterea amintirii lor. Si ne sunt dragi doar pentru ca ne-au fost dragi odata. Si ne e dor de ele pentru ca ne e dor de noi insine. Pentru ca noi crestem si lasam in urma obiecte, locuri si oameni. Pentru ca noi crestem si lasam in urma cate putin din noi.
Reclame

Acțiuni

informatie

2 responses

6 10 2010
Crestem - Ziarul toateBlogurile.ro

[…] Crestem Wed Oct 06, 2010 15:22 pm … Foto de aici. … Crestem. Ne schimbam, lasam in urma locuri, ne indepartam de oameni. Uitam nume care inainte ne erau centrul universului, uitam fete pe care le vedeam zi de zi si le visam noapte de noapte. Peste toate se aseaza ceata timpului trecut. … Crestem. Ne raman mici locuri care ne pareau […] […]

6 10 2010
falvorotarybids

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: